ERZURUM / OLTU - Borsa İstanbul Yatılı Bölge Ortaokulu

Ekm

Okulumuzun eskimiş ve bakıma muhtaç hale gelmiş olan basketbol potalarımızın İdareci, öğretmen ve personellerimizin el birliği ile tamiri yapıldı. Daha sonra boyası da yapılan basketbol potalarımız yeni görünümüne kavuşmuş oldu. Emeği geçen tüm mesai arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz.

Ekm

Okulumuzda mevcut bulunan mescidimizi yeniledik. Mescidimizin,  bu aşamada yerini de değiştirerek erişimi daha kolay olacak olan yeni yerine taşıdık. Bu çalışmada emeği geçen çalışma arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz.

Ekm

Halk Sağlığı Merkezinin okullara gönderdiği 'Kuduzu Önleyebilirsiniz' bilgilendirme broşürü sınıflarımızda öğretmenlerimiz tarafından öğrencilere dağıtıldı. Öğrencilerimize konu ile ilgili ayrıntılı bilgiler verildi.

Ekm

Oltu Toplum Sağlığı Merkezinde görevli hemşirelermiz okulumuz öğrencilerine diyabet ve çölyak konularında seminer verdiler. Seminer sonunda öğrencilerin bu hastalıklarla ilgili sorularını cevaplandırdılar. Seminer öğrencilerimiz tarafından dikkatle izlendi.

Ekm

Rehber Öğretmenimiz Barış Onyıl, 8. sınıf öğrencilerimize LGS konusunda bilgilendirme semineri düzenledi. Öğrencilerin LGS'ye hazırlanmada dikkat etmeleri gereken konularda ayrıntılı bilgiler verildi.

Ekm

Okulumuz Rehber Öğretmeni Barış ONYIL tüm öğrencilerimizin katılımı ile ' Akran Zorbalığı' semineri düzenledi. Etkinlik öğrencilerimiz tarafından ilgiyle karşılandı.

Eyl

Okulumuz Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenimiz Ömer SANCAR, Mevlit Kandili dolayısıyla okulumuzda bir dizi etkinlik düzenledi. Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenimiz Ömer Beye emeklerinden dolayı teşekkür ederiz.

Eyl

Okulumuz Rehber Öğretmeni Barış ONYIL Fatih İlkokulu öğrencilerine ve okulumuza yeni gelen 5. sınıf öğrencilerimize Okul Rehberlik Servisinin tanıtımı amacıyla etkinlik düzenledi.

Eyl

Okulumuz Rehber Öğretmeni Barış ONYIL, okulumuza yeni gelen 5. sınıf öğrencilerine ve okulumuz bünyesinde bulunan Fatih İlkokulu öğrencilerine oryantasyon eğitimi kapsamında okulumuzu tanıtım etkinliği düzenledi. Etkinlik için Barış Hocamıza teşekkür ederiz.

Eyl

Okulumuz bahçesinde öğrencilerimiz için geleneksel oyunlarımızı tanımaları ve oynamaları için oyun çizgilerimizi çizdik. Okulumuz Beden Eğitimi Öğretmenimiz Ali Kemal KAL ve Rehber Öğretmenimiz Barış ONYIL öğrencilerimiz için okul bahçemizde geleneksel oyunlarımızı öğrencilerimize tanıtmak amacıyla oyun alanı oluşturdular. Öğretmenlerimize emekleri için ayrıca teşekkür ediyoruz.

Eyl

2023-2024 YILI SENE BAŞI SEMİNER ÇALIŞMALARI TÜM HIZIYLA BAŞLADI.

Her şey siz kıymetli öğrencilerimiz için.